January 28, 2023

Sa njerëz porositën Rimac Nevera?

Revista britanike Autoexpress publikoi një përmbledhje të Rimac Nevera.

Gazetari Steve Sutcliffe vlerësoi makinën elektrike hiper sportive, përshpejtimin dhe menaxhimin e saj, dhe kryesoi gjithçka me pesë yjet maksimale në test, gjë që është e rrallë.

Ai ka vlerësuar edhe teknologjinë e elektromotorit dhe baterive. Me sa duket gazetari ka pasur rastin të bisedojë me njerëzit e Rimac, ndaj ka mësuar disa informacione interesante.

Gjegjësisht, bëhet e ditur se vetura do të prodhohet në 150 kopje dhe deri më tani janë konfirmuar 50 porosi. Me recenzione si këto, nuk kemi dyshim se Nevera përfundimisht do të shitet…

Auto Express