January 28, 2023

Gucci prezantoi koktelin ekskluziv -Elisir d’Elicriso

Gucci prezantoi koktelin e saj të quajtur Elisir d’Elicriso. Kokteli është i disponueshëm në ekskluzivitetin Gucci Giardano 25, një bar kafe në Firence, Itali, i cili u hap në fillim të këtij viti.

Pija elegante nuk është thjesht një koktel i zakonshëm me një monogram të stampuar në anë të shishes. Në vend të kësaj, titani i industrisë së modës shkoi te më i miri nga më të mirët – Giorgio Bargiani – për t’i ndihmuar ata të bëjnë pijen e tyre të çmuar. Bargiani punon në Connaught Bar të Londrës, i njohur si “bari më i mirë në botë”, gjë që e bën atë një zgjedhje të kualifikuar për bashkëpunimin e fundit të markës. Në një postim në Instagram për lançimin e pijes, ai përshkroi se si pija merr frymëzim “nga aromat e kopshteve idilike toskane” dhe kap “ndjesinë karakteristike të habisë” të nevojshme për Gucci Giardano 25.

Vaji esencial i helichrysum është një nga përbërësit kryesorë në pije.

Bargiani theksoi se mund të shërbehet si një koktel në stilin martini, megjithëse lejon gjithashtu shtimin e akullit, shampanjës ose tonikut për ta përshtatur pijen sipas dëshirës tuaj.

Vinepair