January 28, 2023

Çmimet e naftës me rënie të paktë

Çmimi i naftës në tregun e Londrës mëngjesin e sotëm është $119, që është një rënie e lehtë në krahasim me ditën e djeshme kur çmimi ishte $121. Nafta e papërpunuar amerikane WTI u tregtua me $116. Katër javë më parë, fuçi ishte rreth $110 ose më pak.

Tregu i kriptomonedhave ka qenë në gjelbërim që prej mëngjesit të sotëm. Vlera e bitcoin sot është $21,800 dollarë.

Çmimi i grurit dhe misrit

Çmimi i grurit nga mëngjesi i sotëm është në minus. Çmimi i grurit është $1050 për ton, që është një rënie prej rreth 1 % krahasuar me ditën e djeshme. Çmimi i misrit është $774, që është një vlerë e ngjashme me dje.